tirsdag den 26. april 2011

Udgivelser i Maj fra Lindhardt og Ringhof

NY BOG PÅ VEJ fra Lindhardt og Ringhof

Klassikeren i en helt ny udgave, der matcher danskernes spisevaner anno 2011
Marianne Kastberg, Kirsten Høgh Fogt
God mad let at lave

Igennem snart 40 år er danskerne gang på gang vendt tilbage til den populære grundbogsklassiker. Nu kommer bogen i en splinterny udgave på knap 700 sider. Mellem alle de gode kendte retter, finder man det bedste af de seneste tendenser inden for madlavning.

De nye opskrifter rummer de vigtigste tendenser i moderne madlavning og inddrager ingredienser, som f.eks. quinoa, perlebyg eller sorte fuldkornsris. Samtidig finder man også den nyeste viden om ernæring. Ved hver opskrift er der en næringsberegning, der viser energifordeling af protein, kulhydrat og fedt.

Bogen rummer mere end 1000 opdaterede opskrifter og mange nye billeder. Et omfattende stikordsregister gør det let at finde de rigtige opskrifter og få ideer til god og varieret mad.


GOD MAD LET AT LAVE er udgivet i samarbejde med Danmarks Lærerforening, der står som garant for bogens høje kvalitet både hvad angår opskrifterne og den pædagogiske formidling generelt. Bogen har i mange år vist sit værd – ikke bare i ethvert privat køkken, men også i undervisningen på husholdningsskoler, seminarier mm.

Titel:God mad let at lave
Forfatter:Marianne Kastberg, Kirsten Høgh Fogt
Omfang:672 sider
Pris:299,95 kr.

Udkommer torsdag den 27. maj 2011


NY BOG PÅ VEJ FRA L&R Business

Efter succeserne Mission ledelse og Rettidig omsorg vender Jens Moberg nu blikket mod mellemlederen.

Jens Moberg
Personlig vækst
- hjælp til din udvikling som leder

Dette er bogen til mellemlederen der gerne vil udvikle sig i sit job, dels for at være en bedre leder i hverdagen, dels med henblik på sit videre karriereforløb.

De krav der stilles til en mellemleder er mange og meget forskellige. Man skal både kunne imødekomme ledelsens krav om at implementere skiftende strategier og skabe resultater, og samtidig formå at få sine medarbejdere til at arbejde sammen om at nå et fælles mål. For kun på den måde kan virksomheden opnå gode resultater.

I sin nye bog giver Jens Moberg sit bud på, hvordan mellemlederen skal agere i rummet mellem ledelse og medarbejdere, samtidig med at han løbende optimerer sine lederevner og opnår de ønskede resultater.

Hvert af bogens 18 kapitler følges op af Mobergs personlige beretninger fra hans interna-tionale erhvervskarriere. Desuden indeholder bogen fem meget forskellige cases som le-veres af ledere, der alle på et tidspunkt har haft Jens Moberg som deres nærmeste chef. Bogen er hele vejen igennem meget praktisk og brugervenlig i sin behandling af emnet, og hvert kapitel afsluttes med en række øvelser til læseren.

Jens Moberg er en af Danmarks førende erhvervsledere. I dag er Moberg adm. direktør for rådgivningsvirksomheden Alectia og vært på DR2-serierne Mission Ledelse (2010) og Farvel til firmaet (2011). Desuden er han medstifter af det nye “parti” Fremtidens Dan-mark, sammen med bl.a. Gyldendals litterære direktør Johannes Riis og Erik Rasmussen (MandagMorgen).

Titel: Personlig vækst. Hjælp til din udvikling som leder
Forfatter: Jens Moberg
Omfang: 240 sider, Hardback
Pris: 475 Kr.

Udkommer onsdag den 25. maj 2011



NYHED VEJ fra Lindhardt og Ringhof

Eriksson & Sundquist
KRAGEPIGEN

Lindhardt og Ringhof er stolte af at præsentere et nyt svensk krimiforfatterskab, der debuterer på dansk den 9. maj med første bog i en krimitrilogi: Kragepigen; en stærk psykologisk krimi om, hvad svigt gør ved mennesker.


En makaber sag om forsvundne drenge, hvis lemlæstede lig dukker op på steder, hvor ingen har set eller hørt noget, bringer kriminalkommisær Jeanette Kihlberg og psykolog Sofia Zetterlund tæt på hinanden. Flere ledetråde i politiets efterforskning kan spores til en af Sofias klienter, men foruroligende nok viser det sig snart, at intet er, som først antaget.

Kragepigen er Eriksson & Sundquists romandebut og første bog i krimitrilogien ”Victoria Berg-mans svaghed”. Bogen udkom i Sverige i foråret 2010 på det lille svenske forlag Ordupplaget uden at gøre meget væsen af sig. Men siden Lindhardt og Ringhof opdagede den, er det gået rig-tig stærkt, og det svenske forlag trykker nu Kragepigen i en første pocket-udgave i 60.000 eks.

Bog 2, Sorgens ild, udkommer på dansk allerede i oktober 2011. L&R står ekstraordinært for udenlandssalget af bøgerne, som indtil videre er solgt til Italien og Holland og Frankrig. Der er desuden indgået filmaftale med den danske filmproducent, Miso Film, der bl.a. står bag filmsuc-cesen KANDIDATEN og den populære aktuelle TV-serie DEN SOM DRÆBER.


Jerker Eriksson og Håkan Sundquist er begge opvokset i Gävle, Sverige, men det var først senere i Stockholm, at de fandt hinanden gennem en fælles interesse for kunst, musik og litteratur. De har flere gange turneret med elektropunkbandet i love you baby! Personlige kriser og ulykkelig kærlighed inspirerede dem til at skrive på et fælles bogprojekt, og resultatet er krimitrilogien ”Victoria Bergmans svaghed”.


Scan koden og få mere info →

Udkommer mandag den 9. maj 2011
(På dansk ved: Anders Juel Michelsen, Sideantal: 432 sider, Pris: 299,95 kr.)


Ny bog på vej fra Carlsen

Jan Mogensen
Pixi-alfabetet

Den måler 10 x 10 cm og vejer 25 gram. Siden den første Pixi-bog udkom i 1959, er der udkommet 885 pixibøger, og der er solgt over 50 mio. eksemplarer i Danmark. Den 12. maj udkommer der 28 Pixi-bøger med 28 historier, fra A-Å.


Pixi-alfabetet er tænkt som et redskab til indlæring af alfabetet, men har mange forskellige funktioner. Hver historie sætter fokus på et bestemt bogstav i alfabetet, som er fremhævet i teksten med rødt. Læs bl.a. om Dværgdragen fra Damaskus, der kun spiser dadler og Signe Stork, der har syv, små storkeunger. Gennem historier og leg vil barnets fokus og fantasi rettes mod bogstaverne. Man kan fx danne ord af bøgernes forsider, læse bøgerne i en bestemt rækkefølge, vælge M som mor eller blot vælge den, man synes ser sjovest ud.

Med bøgerne følger en plastlomme, man kan sætte bøgerne i og hænge op på væggen som en alfabet-plakat. På den måde lærer barnet bogstavernes rækkefølge i alfabetet at kende, og det er nemt at holde styr på bøgerne.

Jan Mogensen, f. 1945, har skrevet og illustreret adskillige bøger for forlaget Carlsen, bl.a. En prut i junglen, Den forældreløse strudseunge og Victor Banan. Han har modtaget flere priser, heriblandt Kulturministeriets Illustratorpris i 1987.

Fakta om bogen
Titel:Pixi-alfabetet
Forfatter:Jan Mogensen
Illustrator:Jan Mogensen
ISBN:9788711427118
Omfang:28 pixi-bøger á 10 sider
Pris:249,95 kr.

Udkommer torsdag den 12. maj 2011.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar